Klanten aan het woord

Met trots laat ik je onderstaand een aantal aanbevelingen zien van enkele van de vele klanten van Scholtanus Bedrijfsadvies. Als je contact wilt met één of meer van deze klanten, laat het dan even weten.

Ruurd Blijdorp, CEO Detachering & Deta-Vast at AC PLUS
Duco Scholtanus heb ik leren kennen via de Kamer van Koophandel. Wij hebben Duco bij Adina Automatiseringsgroep ingehuurd voor een salestraining waarbij er gekozen is voor een pragmatische aanpak en doeltreffend inspelen op de verbeterpunten van onze Account Managers. Duco Scholtanus geeft een dergelijke training op een heel boeiende manier, waarbij wederzijds respect en vertrouwen direct gerealiseerd is. Als cadeau krijg je ook nog de nodige dosis humor bij zo’n training waardoor het een aangename setting was. De handvaten die aangereikt worden blijven altijd bij doordat ze werken in de praktijk. Dit voorbeeld is tevens ook kenmerkend voor de trainingen van de Scholtanus Groep. Educatie die past in de praktijk situatie van de klant. Dit was de eerste training voor onze Account Managers die direct effect had op de dagelijkse praktijk. Alle gerenommeerde voorgaande instituten waren saai, ver van de werkelijkheid en erg duur. In 2006 heeft Plus-IT Trainingen wederom gebruik gemaakt van Duco Scholtanus. Dit betrof een persoonlijke maatwerktraining voor een medewerker van een klant van ons. Ook in dat geval is dit enthousiast ontvangen door onze klant en de betreffende medewerker.

Lucia Fer, opbouwwerker bij De Schoor, Welzijnswerk Almere
Ik ken Duco als een bijzonder levendige en vrolijke persoonlijkheid met een degelijke kennis van zaken in zijn vakgebied. Dit heb ik tot twee keer toe mogen meemaken in zijn rol als dagvoorzitter van de netwerkmatch van het P-Team Lelystad en tijdens de KvK seminar Marketing voor starters”.

Koen Grauwelman, Eventmanager Kamer van Koophandel
Duco verzorgt bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland regelmatig seminars. Op deskundige, enthousiaste en inspirerende wijze weet hij de deelnemers van begin tot eind te boeien. Een kwaliteit waarover niet iedere spreker beschikt. Of het nu gaat over ondernemersvaardigheden, marketing of het bouwen aan een netwerk. Duco spreekt vanuit een brede ervaring. Hij verduidelijkt de theorie met verhelderende, herkenbare praktijkvoorbeelden.

Remco Verhaaf, Adviseur Kamer van Koophandel
Duco verzorgt al sinds jaar en dag de workshop Netwerken voor het regionale startersproject IkStartSmart. Met zijn passie voor dit onderwerp heeft hij de afgelopen jaren al honderden mensen geholpen met praktische do’s en don’ts over dit onderwerp. Zijn kennis en kunde over Netwerken gecombineerd met een aanstekelijk enthousiame zorgen ervoor dat wij op dit moment Duco nog altijd vragen om dit onderdeel voor ons project te verzorgen.

Astrid Feitsma, Adviseur Kamer van Koophandel
Duco werkt al jaren als spreker voor IkStartSmart. Met zijn workshop Netwerken weet hij iedere keer startende ondernemers te boeien en hen de kneepjes van het vak bij te brengen. Duco is enthousiast en deskundig.

Deborah van Eijck, Projectleider Events Kamer van Koophandel
Duco is een gedreven motivator en inspirator voor vele jonge ondernemers. Hij geeft met een enorm enthousiasme presentaties en weet zijn publiek als geen ander te boeien en te motiveren. Groepen van 20 tot 300 personen zijn geen enkel probleem voor Duco. Hoe groter de diversiteit hoe meer energie hij ervan krijgt. Ik werk al heel lang samen met Duco. Hij is een bijzonder prettig persoon, makkelijk in omgang en denkt vooral in uitdagingen en mogelijkheden. Kortom een super ondernemer/spreker om mee samen te werken.

Arjan Elbers, CEO Get.Noticed & Get.Insourced

Ik ken Duco inmiddels diverse jaren en heb hem leren kennen als bijzonder positieve en professionele man. Als een trainer zoekt die echt wat voor je organisatie kan betekenen moet je hem hebben. Hij is iemand die je klantvraag erg goed in kaart kan brengen en de brug slaat van theorie naar praktijk. Verder is het iemand waar je gewoon erg graag mee samenwerkt. Ik beveel hem van harte aan.

Rob Mrofcynski, kwaliteitsgoeroe
Ik ken Duco Scholtanus als een gedreven, enthousiast spreker. Zijn presentaties ogen eenvoudig, maar zijn juist daardoor zeer effectief. Hij heeft oog en oor voor wat er speelt bij de toehoorders en weet hier op een speelse manier gebruik van te maken. Hij heeft een sterk vermogen tot het leggen van contacten tussen vragende en leverende partijen wat wordt ondersteund door zijn zeer actief en uitgebreid netwerk.

Geert Elemans, CEO GreenBuilder
In een contact gaat het om interactie tussen mensen, is er een klik. Duco stimuleert je om in face to face contacten te laten zien wie je bent, wat je voor een ander en elkaar kunt betekenen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, soms indringend, zelf voelen is de beste vorm van leren. Altijd met respect en veel humor elkaar iets gunnen. Hij heeft mij terloops ook nog enkele LinkedIn tips gegeven die werken, vraag mij niet hoe. Vraag hem dit zelf maar.

Andere tevreden klanten zijn:
– Kamer van Koophandel
– IMK Opleidingen
– Rabobank
– Saxion Hogenscholen
– Hogeschool Arnhem-Nijmegen
 A&M Impact
– IT Profile
– Avensus (v/h Cliënt ICT Groep)

– KMD
– KPN Telecom
– Telfort
– Essent Kabelcom
– Rucon Ventilatoren
– RIO Midden Holland
– Gebr. van der Donk/SPIE
– Participatieteam Lelystad
– Gemeente Helmond
– Ver. Ned. Tussenpersonen
– Expertisecentrum LimeZ
– ChainWorks
– Aaldering ICT
– Avira
– True
– Tracebuzz
– D&B Grafische Techniek
– Ans Koster Bodyfashion

Klik hier om meer informatie aan te vragen

Blog archief